در اين تايپيك به بحث و گفتگو هاي متفرقه در مورد صخره ي زنده يا همان لايوراك خواهيم پرداخت

در اين تايپيك به بحث و گفتگو هاي متفرقه در مورد صخره ي زنده يا همان لايوراك خواهيم پرداخت
ویرایش توسط s.alipoor : چهارشنبه ۲۳ شهریور ۹۰ در ساعت ۱۱:۲۱
اطلاع از خواندن پست / تشکرaminvey, sammyhero2003, H.Mirsane, کورش نیک اندیش, emperor-fish, nasimeyas, s.alipoor عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند
M.safari, K.Adnani, hossin vahedi, pouya.alizadeh, خشایار, aras m, briarium عزیز این پست را خوانده اند
ویرایش توسط s.alipoor : چهارشنبه ۲۳ شهریور ۹۰ در ساعت ۱۱:۱۴
اطلاع از خواندن پست / تشکرemperor-fish عزیز این پست را خوانده اند
سلام دوست عزیز
لایوراک در واقع بخشی از زیستگاه طبیعی آبزیان هست و مشخصات یه لایوراک خوب:
1- ماهی ها وقتی دچار استرس و نگرانی مشن باید یه جای امن و خوب برای خودشون سریع پیداکنند تا در داخل آن پنهان شوند ، پس لایوراک باید سوراخهای متعددی داشته باشد.
2- همیشه همه مدل ماهی داخل سوراخ های سنگها جا نمیشن ، مثلاً یه جراح نمی تونه تو سراخ های لایوراک بره ، به همین خاطر شما باید قبل از خرید یه شکل کلی از چیدمان سنگهاتونو داشته باشید و بگونه ای بچینید که دارای پناهگاه و راه های کوچیک و بزرگ باشد.
3- باکتری های بی هوازی که کارشون خوردن نیترات هست در عمق این سنگها می تونند زنگی کنند بشرطی که تو اونجا هوایی وجود نداشته باشه ، پس به همین خاطر بهتر است که (درصورتی که اگر فقط زیبایی مهم نیست) ضخیم باشد ، یعنی عمقی داشته باشد تا در هسته آن محیطی بی اکسیژن ایجاد شود و برای پرورش باکتریهای بی هوازی بکار آید.
4- سنگ هرچی بنفشی بیشتری داشته باشه بهتر هست ، چون اون گیاهان بنفش نیترات آب رو می خورن و هرچی این بفشی ها بیشتر و پررنگ باشن بهتر هست.
5- سعی کنید لایوارک ها از نظر شگلی به گونه ای باشند که سطوحی برای قرار دادن ریف ، قارچ و پلیپ فراهم سازند.
پیروز باشید
ویرایش توسط s.alipoor : چهارشنبه ۲۳ شهریور ۹۰ در ساعت ۱۱:۲۶
اطلاع از خواندن پست / تشکرemperor-fish عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند

میلا جان توضیحات لازم رو دادند , فقط در مورد مصرف نیترات توسط Coraline ها من شک دارم این طور باشه .
سنگها بیشتر به خاطر متخلخل بودن و گونه های جانوری که با خود میارن ارزشمندند , من به Coraline بیشتر از نظر زیبایی و یک مصرف کننده کلسیوم نگاه میکنم .
بهترین سنگ هم سبکترین و متخلخلترین اونهاست . یعنی نسبت به حجم , وزن کمی داشته باشه و بهترینشون هم لایوراکهای مونو هستند که Coraline روی Coraline رشد کرده باشه و بیشتر توپی شکل میشن .
ویرایش توسط s.alipoor : چهارشنبه ۲۳ شهریور ۹۰ در ساعت ۱۱:۳۰
اطلاع از خواندن پست / تشکرemperor-fish عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند
دوستان عزیز مقالات این سایت با تلاش شبانه روزی گروه دلتامارین برای بالا بردن سطح علمی شما عزیزان تهیه و ترجمه شده است و این روند به خواست خدا ادامه خواهد داشت
خواهشمند است در صورت استفاده از مطالب تالار حتما نام منبع را ذکر کرده تا باعث دلگرمی این مجموعه برای ادامه تلاش خود باشد
از اشتباهات ديگران درس عبرت بگيريد؛ آن قدر عمر نمي كنيد كه همه آنها را تجربه كنيد
آنچه مردم را دانشمند مي كند، مطالبي نيست كه مـي خوانند بلكه چـيزهايي است كه ياد مـي گيرند.
‹‹ فرانسيس بيكن ››
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون.
خوب من الان بحثو به یه سئوال ساده و کلی میرسونم که اگر جواب این برام مشخص شه دیگه نتیجه بحث معلوم هست.
.
دوستان عزیز من دنیتراتورم رو از سیستم 6 ماه هست که خارج کردم.
شرایط آب آکواریوم من:
NO2=0.0
NO3=0.0
PH=8.2
CA=440
PO4= 0.2
NH3.4<0.3
KH=10
Mg= 1150 (کم هست و دارم کمکم بالا میارمش.)
.
حالا می خوام بدونم که این نیتریت و نیترات من چی میشه؟
ویرایش توسط s.alipoor : چهارشنبه ۲۳ شهریور ۹۰ در ساعت ۱۱:۵۹

ميلاد دنيتراتور ها ميتونن حداكثر نيترات رو ثابت نگه دارن .در مورد شرايط آب خيلي پارامتر ها وجود داره از جمله يكيش لايوراك . مسائل ديگه هم مثل تعداد ماهي ميزان غذا دهي مدت زمان راه اندازي ، سيستم فيلتراسيون ،*اسكيمر و در صورت وجود ,ATS و رفيوجيوم.تمام اينها ميتونن روي سيستم تاثير گذار باشن و بايد براي مشخص شدن سرنوشت نيترات ونيتريت تمام پارامترها مشخص باشه كه بتونيم علت اصلي رو پيدا كنيم:smug:
ویرایش توسط s.alipoor : چهارشنبه ۲۳ شهریور ۹۰ در ساعت ۱۱:۵۸

ميلاد جان در مورد مصرف نيترات كورالاين ها اين عمل نميتونه منطقي باشه چون عملاً بافتشون كلسيومي هست و متفاوت با جلبك هاي مصرف كننده. البته الان با حضور دوستان پر تجربه تري مثله نريمان خيلي بهتر ميتونيم در اين مورد بحث كنيم و به نتيجه هاي خوبي برسيم:afro:
ویرایش توسط s.alipoor : چهارشنبه ۲۳ شهریور ۹۰ در ساعت ۱۱:۴۹

من روی نور سفید آفتابی نتیجه خوبی از رشد کرالاینها دارم, به طوری که شیشه حباب گیر رفیجیوم از پشت کلا قرمز شده

راستی یه نکته ای هم تو این سایت بود در مورد جلبکهای کرالاین در راه اندازی تانکهای ریف :
Coraline algae loves actinic blue actinic light and hates white light. To give your coraline a boost, increase your blue light and decrease your white light.
Coraline grows best deep in the ocean where only blue spectrum light can penetrate. When starting a reef tank, allow the blue actinic bulbs to run 24 hours a day for two weeks
همونطور که میبینید تاکید داره روی نور آکتنیک آبی برای رشد حدا کثری جلبکهای کرالاین و اشاره داره به اینکه کرالاینها از نور سفید احساس خوبی ندارن . و میتونید بصورت 24 ساعته برای مدت دو هفته فقط نور آبی رو روشن نگه دارید که حسابی رشد کنن .
با این تفاسیر بد نیست بعد از اینکه سنگها رو گرفتی تا قبل اینکه چیز دیگه ای به تانک اضافه کنی یه تست بزنی فکر کنم نتیجه این ازمایش به درد خیلی ها بخوره .
پیروز باشید
منبع :
.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)