نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: روش استارت یک آکواریوم آب شور

1. Top | #1

آخرین زمان آنلاین بودن
    دوشنبه ۱۷ مهر ۹۱ @ ۱۹:۱۰
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    ميانگين پست در روز
    0.64
    حالت من : Shad

Icon18 روش استارت یک آکواریوم آب شور

روش استارت یک آکواریوم آب شور

پس از ساخت تانک و سامپ ،نصب آنها ریختن شن و لایوراک در تانک حالا آمادهء استارت هستیم:

مرحله اول: خوب اول از همه با توجه به حجم آبی که داری (سامپ + تانک) به ازای هر 25 لیتر 1 کیلو نمک تهیه می کنیم. (مثلاً برای یه آکواریوم 100 لیتری 4 کیلو گرم لازم هست)
    خوب حالا یه سطل بزرگ میاریم و توش آب میریزیم و به اندازه حجم آبی که تو سطل هست بهش نمک اضافه می کنیم و برای حل کرده نمک تو آب بهترین راه استفاده از یکی پمپ آب هست که تو سطل میزارید تا آب بهم بزنه. وقتی نمک حل شد (حدود 5 دقیقه طول میکشه) با دستگاه شوری سنج نمک آب را کنترل کنید. میزان نمک باید تو بازهء 1.020 تا 1.023 باشد. البته دقت کنید اکثر این شوری سنجهای آنالوگ که یه ظرف با یه عقربه هست خراب هستند و دقت پائینی دارند.
    به همین ترتیب تانک را از آب پر می کنیم.

مرحله دوم:خوب در این مرحله توی سامپ شما فقط باید پمپ آب برای گردش آب و سیپورکس یا نخودی باشه. پمپ آبو روشن می کنید و بزارید آب تو تانک و سامپ بچرخه.تذکر: تو هیچ مرحله ای از سیکل پمپ را خاموش نمی کنید.
    در این مرحله برای باکتری سازی و آماده سازی تانک دو روش وجود داره که یکی حداقل یک ما و دیگری بین 3 تا 4 روز طول میکشه.
    چون میدونم کسی از روش اول استفاده نمی کنه پس روش دوم رو توضیح می دم.

از محلولهای باکتری ساز با میزان مشخصی که روی آنها نوشته به آب اضافه می کنیم. (مثلاً از کمپانی sera با نام bio reefclear با مصرف 10میلی لیتر برای 25 لیتر آب تانک) این محلول های آمونیاک و نیتریت را تجزیه کرده و شرایط آب را سریعاً برای زیست آبزیان آماده می کنه. کدری آب ناشی از مصرف محلول اصلاً تأثیری بر روی سیستم ندارد و بعد از 12 ساعت آب کاملاً شفاف حتی شفافتر از حالت اولیه خود می شود.
    در این مرحله میزاریم 3 تا 4روز به حال خود باشه و کاری باهاش نداریم.

مرحله سوم: در این مرحله 4 روز از زمان استارت گذشته و باید آب آماده استفاده باشه. خوب اول یه تست نیتریت و آمونیاک بزنید و باید صفر باشه. اگر صفر بود که هیچ ولی اگر نبود دوباره از اون محلول اما نصف دفعه قبل اضافه کنید. و بزارید آکواریوم کار کنه تا 48 ساعت. البته این مسئله 1 در 1000 پیش می آید.
    خوب حالا که آکواریوم آماده استفاده است و ماهی کم دارد.

مرحله چهارم: در این مرحله شما باید یدونه ماهی مقاوم مثل مرون گلد ، دامسل مشکی ، پراح بادبانی به تانک اضافه کنید و بزارید 3روز به حال خود باشه در این مدت اسکیمر و دنیتراتور را وارد سیستم کنید و بعد از 3 روز نیترین و آمونیاک رو تست کنید و باید باز صفر باشد. اگر بود که هیچ و بزارید سیستم دو هفته همینطور کار کنه ولی اگر صفر نبود اسکیمر و دنیتراتور را کنترل نمائید و سعی کنید نیتریت و آمونیاک را بدون محلول صفر کنید.(چون شما فقط یک ماهی دارید و باید به راحتی نیتریت و آمونیاک صفر شود.)
    بعد از این که سیستم 2 هفته کار کرد مجدداً یه تست دیگه بزنید و باز همه صفر بود می تونید 1 ماهی دیگه اضافه کنید.
    اکنون آکواریوم آماده استفاده هست اما باید به چند نکته دقت داشت:
    1- هرگز چند ماهی را با هم وارد سیستم نکنید (حداکثر 2تا)
    2- فاصله زمانی هر دوره برای اضافه کردن ماهی به سیستم 10 تا 15 روز
    3- مرتباً (حداکثر 7روز) دنیتراتور و اسکیمر کنترل شود تا درست کار کنند.

پیروز باشید

تشکر از پست کورش نیک اندیش, armanrezaei, emperor-fish, H.Mirsane, aminvey, nasimeyas عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند

2. Top | #2

آخرین زمان آنلاین بودن
    دوشنبه ۱۷ مهر ۹۱ @ ۱۹:۱۰
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    ميانگين پست در روز
    0.64
    البته لازم هست که این مطلب رو هم اضافه کنم که این روشی هست که من و دوستانم استفاده کرده ایم و به جواب بسیار خوبی هم رسیده ایم. باز امکان دارد که خیلی از دوستان روشهای متعددی را بلد باشن و خوشحال میشیم که اونارو برای دیگران به اشتراک بگذارند.

تشکر از پست کورش نیک اندیش, H.Mirsane, aminvey, nasimeyas عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند
    خواندن پست emperor-fish عزیز این پست را خوانده اند

3. Top | #3

رفيع اميري نيا
    آخرین زمان آنلاین بودن
    8 ساعت پیش @ ۰۸:۰۴
    عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن آبزیان آب شور
    ميانگين پست در روز
    2.56
    حالت من : Khonsard

Cool روش استارت آكواريوم آب شور

دوستان عزيز براي راه اندازي يك تانك آب شور يك سري نكات است كه حتماً بايد به آنها توجه كنيد و در ادامه به آنها خواهيم پرداخت.
    1- اول از همه از كيفيت شيشه و چسب به كار برده شده براي ساخت آكواريومتان مطمعن شويد.
    در صورتي كه شيشه گره داشته باشد احتمال تركيدن و در صورت داشتن خط و موج از زيبايي آكواريوم ميكاهد.

2- در صورت امكان پل هاي كف آكواريوم را به كف تانك بچسبانيد(البته نه به اين صورت كه شيشه را به شيشه بچسبانيد بلكه با فاصله ي عادي پل تا كف اما با اين تفاوت كه بين 2 فضا توسط چسب پر شود زيرا بعد از استارت مقدار زيادي لايوراك داخل آكواريوم قرار ميگيرد و امكان شكستن پل و بدنبال آن تركيدن تانك وجود دارد.

3- بعد از چسب زدن و آماده شدن تانك( كه شخصا پيشنهاد ميكنم به افراد حرفه اي اين قسمت سپرده شود) بگذاريد تا تانك به مدت 20 تا 30 روز حداقل بدون آب بماند تا چسب بطور كامل خشك شود( بر طبق تجربه ي شخصي يك مرتبه يك تانك 120×40×80 را منفجر كردم!)
    بعد از گذشت اين زمان تانك را روي يك يونوليت قرار داده و طي 3 يا 4 روز كم كم تانك را آب كنيد و بعد از پر شدن كامل بمدت 24 تا 48 ساعت تانك را زير تست بگذاريد تا نشتي نداشته باشد.

4- سامپ را با توجه به ابعاد تانك تهيه كنيد و در حدود 5 يا 6 خانه براي آن در نظر بگيريد به اين صورت كه خانه ي اول به اندازه اي كه اسكيمر درون آن قرار بگيرد و خانه ي آخر تا جايي كه امكان دارد بزرگ باشد تا تبخير سيستم باعث نشود تا مجبور شويد 2-3 روز يك بار اقادام به اضافه كردن آب كنيد. در مورد 3 خانه ي ديگر نيز يك خانه ي بزرگ براي قرار دادن مديا ها و خرده مرجان و 2 خانه ي ديگر براي قرار دادن مديا هاي مثل نخودي يا سيپوراكس.

دقت داشته باشيد كه تمام موارد احتياطي كه براي ساخت تانك در نظر گرفتيد براي سامپ نيز در نظر بگيريد به جز قسمت پل كه در سامپ به آن نيازي نيست.

5- براي ساخت سيستم از ميز مطمعن استفاده كنيد.پيشنهاد خودم اسكلت فلزي( قوطي با سايزي كه بسته به وزن سيستم كاملاً جواب گو باشد) كه روي آن را نيز 2 يا 3 دور زد زنگ زده و در نهايت يك لايه رنگ اسپري نيز روي تمام سطوح آن بزنيد تا از زنگ زدگي جلوگيري شود و روي پايه نيز روكش MDF قرار بدهيد.( عكس ميز سيستم جديدم كه به همين روش ساختم كه البته اينجا صفحه ي پشت نصب نشده.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6-اگر دوست نداريد پول خودتان رر صرف هزينه هاي بيهوده اي مثل دنيتراتور يا هرمدل فيلتراسيون مكانيكي با قيمت بالا و دردسر زياد از جمله بوي بد بكنيد حتماً يك فضا براي رفيوجيوم يا ats قرار بدهيد. براي رفيوجيوم فضاي آبگيري معادل 15 %*آكواريومتون در نظر بگيريد نه بيشتز و نه كمتر زيرا هر 2 حالت مشكلاتي را بوجود مي آورد. توجه داشته باشيد كه ورودي آب هر 2 سيستم بايد آبي باشد كه از تانك وارد سامپ شده زيرا آبي كه از اسكيمر خارج ميشود يا آبي كه بعد از فيلتراسيون شيميايي جريان دارد تا حدي تصفيه شده است و سيستم كارايي حداكثري را ندارد. بهترين حالت گرفتن ورودي از اور فلو يا از خانه ي اول سامپ و خروجي آن براي رفيوجيوم مستقيم به خانه ي آخر سامپ(به علت وجود فراوان پاد ها در رفيوجيوم) و ats به صورت دلخواه ولي نه در خانه اي كه آب از آن وارد سيستم ميشود يعني همان خانه ي اول

يك مثال از فضاي تعبيه شده براي رفيوجيوم كه آب ورودي از انتهاي اور فلو گرفته شده.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

البته در اين طرح رفيوجيوم درون كمد و كنار سامپ است و مدل هاي بسيار زياد ديگري براي اجراي اين طرح وجود دارد.
    براي ats نيز يك صفحه با سايز مناسب(2.5 سانت مربع به ازاي هر ليتر آب سيستم) نياز است و يك پمپ با جريان مناسب(25 تا 30 ليتر به ازاي هر سانتي متر عرض صفحه---طول صفحه مهم نيست---) نياز است.نور مورد استفاده نيز بهتر است زرد رنگ باشد كه ميتوان از مهتابي هاي كم مصرف FPL 36W يا لامپ هاي كم مصرف استفاده كرد)

7- اما ميرسيم به قسمت هاي حساس تر.
    اول از همه براي لوله كشي سيستم ميتوانيد از لوله هاي پلي اتيلن بهداشتي و يا از فيتينگ هاي مخصوص آن استفاده كنيد.براي اتصال لوله به اور فلو از مهره ماسوره استفاده كنيد و براي اطمينان كف اور فلو را بطور كامل با چسب پر كنيد.
    نكته ي مهم ديگر واتر پمپ و موج ساز مورد استفاده در سيستم است
    پمپ هاي مورد استفاده در سيستم بايد شفت سراميكي يا پلاستيكي داشته باشند.به هيچ عنوان از پمپ هاي شفت فلزي استفاده نكنيد(اين نكته در مورد تمام پمپ ها ي مورد استفاده صدق ميكند)

اينها يك سري از اصول اوليه ي راه اندازي يك سيستم حرفه اي است. در ادامه به بحث راه اندازي اكواريوم و مراحل آن ميپردازيم

توجه: نوشته فوق بصورت شخصي و متعلق به اين فروم(دلتا مارين)*ميباشد.هرگونه كپي برداري بدون ذكر منبع مورد پيگرد قرار خواهد گرفت

تشکر از پست کورش نیک اندیش, armanrezaei, emperor-fish, H.Mirsane, aminvey, nasimeyas, s.alipoor عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند

لینک های عمومی سایت:
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] //// [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    /// [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] /// [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] /// [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] /// [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. Top | #4

رفيع اميري نيا
    آخرین زمان آنلاین بودن
    8 ساعت پیش @ ۰۸:۰۴
    عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن آبزیان آب شور
    ميانگين پست در روز
    2.56
    حالت من : Khonsard

Exclamation چند نكته ي مهم هنگام راه اندازي آكواريوم آب شور

قبل از ادامه ي مطلب 2 نكته را كه فراموش كردم برايتان توضيح ميدهم. موج ساز و اسكيمر

موج ساز يكي از قطعات مهم در سيستم است.دقت داشته باشيد كه بسته به سايز و ميزان آبگيري سيستم اقدام به خريد موج سازنماييد. سايز بزرگتر موجب آشفتگي درون تانك و سايز كوچك باعث كمبود جريان ميشود.

اسكيمر نيز بايد بر مبنا ميزان آبگيري انتخاب شود. داشتن اسكيمر بزرگ تر از حجم آبگيري تانك اشتباهي بسيار بزرگ است زيرا اسكيمر در كل براي تانك هاي داراي مرجان هاي نرم مفيد نيست و در كنار حذف پروتئين بسياري از مواد غذايي داخل آب را نيز از سيستم خارج ميكنند كه شرايط ايده آل براي مرجان هاي نرم يا همان lps ها را از بين ميبرد. و اندازه ي كوچك آن نيز توانايي جمع آوري مواد را در حد مطلوب ندارند.

و اما بعد از اصول اوليه ي راه اندازي به استارت زدن سيستم ميرسيم.
    براي استارت زدن بهتر است ابتدا شن كف را بريزيد ولي قبل از آن بايد از كيفيت شن مطمعن بود. براي مشخص كردن شن خوب از شن بد تنها به يك استكان آب ليمو احتياج داريد. به اين گونه كه در يك استكان در حد چند سانت شن بريزيد و روي آن آبليمو بريزيد.در صورتي واكنش شديد بود و مخلوط شروع به كف كردن كرد اين واكنش نشان دهنده ي كيفيت خوب شن و كلسيومي بودن آن است. اما اگر هيچ واكنشي مشاهده نشد بدون ترديد شن را به فروشنده پس دهيد زيرا شن سيليسي است و استفاده از آن سيستم را دچار مشكل ميكند
    بعد از تست شن آن را با استفاده از يك عدد لاشه گير كه در آب شيرين استفاده ميشود الك كنيد تا خرده آشغال هاي درشت ان جدا شود و سپس با آب شيرين چندين بار شستشو دهيد( از انجايي كه معمولاً شن كف بين 5 تا 10 سانت ريخته ميشود---و هر چه بيشتر باشد تاثير فيلتراسيون بيشتري دارد--- ميزان و مقدار شن زياد ميشود بهتر است آن را قسمت قسمت كرده و هر قسمت را بطور جداگانه شسته و درون تانك بريزيد)

بعد از ريختن شن نوبت به آبگيري ميرسد. از نظر من بهترين روش آب كردن سيستم به اين صورت است كه چند عدد دبه ي 20 ليتري داشته باشيد و آنها را توسط دستگاه تصويه ي خانه پر كنيد و تعداد 20 ليتري ها را ياد داشت كنيد.بعد از پر شدن كامل آكواريوم و آب شدن سامپ ميزان نمك مورد نياز را براي تهيه ي آب بدست بياوريد كه با يك محاسبه ي ساده ي 30ليتر بر روي 1 كيلو = ليتراژ آب سيستم بر x ) به همين راحتي ميزان دقيق نمك مورد نياز سيستم بدست مي آيد.

بعد از بدست آوردن ميزان دقيق نمك و اماده سازي آن واتر پمپ سامپ يا همان پمپ برگشت را روشن كنيد تا آب شروع به سريكوله شدن در سيستم كند.براي تسهيل در حل شدن نمك ميتوانيد موج ساز را نيز داخل تانك فعال كنيد.براي اضافه كردن نمك بهتر است نمك را كم كم به آب اضافه كنيد نه يك دفعه.

مزايايي كه اضافه كردن تدريجي نمك دارد اين است كه آب به سرعت به شرايط ايده آل خود ميرسد و شرايط بسيار سريعتر پايدار شده و آب كريستالي ميشود. به اين منظور براي مثال اگر سيستم به 5 كيلو نمك احتياج دارد بهتر است هر كيلو نمك را طي 1 ساعت و براي مثال در 4 مرتبه با فاصله ي زماني 15 دقيقه به آب اضافه كنيم تا به سرعت آب شفافي را بدست آوريم.(بر طبقه تجربه ي شخصي اضافه كردن نمك در يك مرتبه ميتواند آب را تا مدت 24 ساعت نيز كدر كند.)

مرحله ي بعد اضافه كردن سنگ زنده يا لايوراك است. براي سطوح زيرين ميتوانيد از لايوراك هاي معمولي و بقول معروف مرده يا بيرنگ استفاده كنيد.اما دقت كند كه لايوراك هاي سطح كه در برابر نور قرار ميگيرند حتماً بنفش و خوش رنگ باشند( در خريد لايو راك و حتي سنگ مرده به اين نكته توجه داشته باشيد كه سبك وزن و داراي حفره هاي زياد باشند. اين دو خصوصيت يك لايوراك ايده آل است.)
    نكته ي مهم : در صورتي كه لايوراك هاي داراي بوي بدي هستند(به اصطلاح غير تصويه) ميتوانيد چند روز قبل از راه اندازي آنها را داخل آب آماده شده اي كه درون يك تشت درست كرده ايد قرار دهيد و يك واتر پمپ هم درون آن قرار دهيد تا شروع به تصويه شدن كند. البته با وجود ats در سيستم اين كار نيز خيلي پر اهميت نيست و اين سيستم به سرعت عمل تصويه سازي را انجام خواهد داد.
    نكته ي بسيار مهم تر : به هيچ عنوان لايوراك را در معرض هوا قرار ندهيد و هميشه آن را داخل آب نگهداريد(حتي زمان انتقال به تانك نيز سعي كنيد از طريق يك سطل پر از آب آكواريوم آنها را به داخل تانك وارد كنيد) زيرا باعث مرگ و مير جانداران داخل آن شده و مجدداً* لايوراك نياز به طي كردن سيكل را دارد تا به شرايط ايده آل باز گردد.

در صورتي كه از ats استفاده ميكنيد ميتوانيد بعد از اضافه كردن لايوراك آن را فعال كرده و بعد از مدت چندين روز هنگامي كه جلبك سبز روي صفحه ي آن ظاهر شد اقدام به اضافه كردن ماهي كنيد زيرا ديگر سيكلي باقي نمانده و نيازي به خريدن محلول هاي حاوي باكتري و يا اضافه كردن امونياك به سيستم و تست گرفتن بعد از 24 ساعت براي مشخص شدن شزايط تانك و سيكل نيست.

البته پيشنهاد شخصي من اين است كه تا زماني كه ماهي به تانك اضافه نكرده ايد هم اسكيمر را روشن نكنيد و بگذاريد تا ats با مواد غذايي داخل تانك كه از ورود لايوراك ها در آب مانده كار كند و آنها را مصرف كند و جلبك مناسبي براي زمان ورود ماهيان ايجاد شود.لازم به ذكر است بعد از جلبك زدن ats بايد ماهي اضافه شود در غير اين صورت ats با فقر غذايي مواجه شدن و جلبك ها از بين ميروند. البته در صورتي كه نمي خواهيد اين كار را انجام دهيد انداختن يك تكه ميگو داخل آب نيز ميتواند نياز غذايي ats را براي مدت كوتاهي تامين كند.

توجه: نوشته فوق بصورت شخصي و متعلق به اين فروم(دلتا مارين)*ميباشد.هرگونه كپي برداري بدون ذكر منبع مورد پيگرد قرار خواهد گرفت

تشکر از پست mobomas, کورش نیک اندیش, armanrezaei, emperor-fish, H.Mirsane, aminvey, nasimeyas, s.alipoor عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند

5. Top | #5

moh sen
    آخرین زمان آنلاین بودن
    پنجشنبه ۱۵ فروردین ۹۲ @ ۱۹:۱۳
    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    ميانگين پست در روز
    0.03

پاسخ : روش استارت یک آکواریوم آب شور

با سلام به دوستان،
    من در حال جستجو در مورد نحوه راه اندازی و نگهداری ماهیان آب شور بودم که با این سایت آشنا شدم.
    پس از نگاهی به تاپیک های مختلفی که مورد علاقه ام بود و تعجب از وجود این همه علاقه مند به مباحث مربوط به نگهداری ماهی​ها، در سایت عضو شدم. از امروز صبح که در سایت عضو شدم تا همین لحظه مطالب ارسالی از طرف دوستان رو مطالعه کردم. در مورد کاری که در ذهن داشتم برای انجام دادن از دوستان و اساتید گرامی راهنمایی می خواستم. امیدوارم که این سوال رو در جای مناسبی مطرح کرده باشم.
    پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر می کنم.
    و اما سوال من:
    قصد ساخت یک آکواریوم آب شور در ابعاد 120×70×40 رو دارم. (من حدوداً 10 سالی آکواریوم آب شیرین داشتم).
    در این آکواریوم هم قصد نگهداری ماهی دارم و هم ریف.
    تا اینجایی که متوجه شدم برای نگهداری ماهیان آب شور و ریف، به غیر از تانک نیاز به ساخت یک تانک تقسیم بندی شده برای تصفیه آب به نام سامپ دارم.
    حداقل لوازمی رو هم که آکواریوم آب شور لازم داره اینطور که متوجه شدم عبارتند از:
    بخاری - موج ساز - لایو راک - مواد داخل سامپ (که در این مورد اطلاعی ندارم) - شن برای کف - اسکیمر - نمک - پمپ آب - نور -
    .
    .
    می خواستم به ترتیب و به زبان ساده برای یک مبتدی موارد مورد نیاز و نحوه ساخت سامپ و آکواریوم و ارتباط این دو با هم رو در صورت امکان به صورت مصور (دوستانی که از مراحل ساخت عکس تهیه کردند) با حداقل هزینه ها و حذف موارد غیر ضروری توضیح دهید. می دونم درخواست زیادی است اما ممنون می شوم که راهنمایی بفرمائید.

تشکر از پست s.alipoor عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند

6. Top | #6

moh sen
    آخرین زمان آنلاین بودن
    پنجشنبه ۱۵ فروردین ۹۲ @ ۱۹:۱۳
    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    ميانگين پست در روز
    0.03

از دوستان کسی راهنمایی نمی کند؟ من مطالب بالا رو هم خواندهام اما بصورت جامع جواب سوال من را نداشت. ممنون می شوم دوستان زحمت راهنمایی را بکشند.

خواندن پست s.alipoor, کورش نیک اندیش, emperor-fish, H.Mirsane, nasimeyas عزیز این پست را خوانده اند

7. Top | #7

پویا علیزاده
    آخرین زمان آنلاین بودن
    یک ساعت پیش @ ۱۴:۵۸
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    ميانگين پست در روز
    3.20

نقل قول نوشته اصلی توسط netwalker نمایش پست ها
    با سلام به دوستان،
    من در حال جستجو در مورد نحوه راه اندازی و نگهداری ماهیان آب شور بودم که با این سایت آشنا شدم.
    پس از نگاهی به تاپیک های مختلفی که مورد علاقه ام بود و تعجب از وجود این همه علاقه مند به مباحث مربوط به نگهداری ماهی​ها، در سایت عضو شدم. از امروز صبح که در سایت عضو شدم تا همین لحظه مطالب ارسالی از طرف دوستان رو مطالعه کردم. در مورد کاری که در ذهن داشتم برای انجام دادن از دوستان و اساتید گرامی راهنمایی می خواستم. امیدوارم که این سوال رو در جای مناسبی مطرح کرده باشم.
    پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر می کنم.
    و اما سوال من:
    قصد ساخت یک آکواریوم آب شور در ابعاد 120×70×40 رو دارم. (من حدوداً 10 سالی آکواریوم آب شیرین داشتم).
    در این آکواریوم هم قصد نگهداری ماهی دارم و هم ریف.
    تا اینجایی که متوجه شدم برای نگهداری ماهیان آب شور و ریف، به غیر از تانک نیاز به ساخت یک تانک تقسیم بندی شده برای تصفیه آب به نام سامپ دارم.
    حداقل لوازمی رو هم که آکواریوم آب شور لازم داره اینطور که متوجه شدم عبارتند از:
    بخاری - موج ساز - لایو راک - مواد داخل سامپ (که در این مورد اطلاعی ندارم) - شن برای کف - اسکیمر - نمک - پمپ آب - نور -
    .
    .
    می خواستم به ترتیب و به زبان ساده برای یک مبتدی موارد مورد نیاز و نحوه ساخت سامپ و آکواریوم و ارتباط این دو با هم رو در صورت امکان به صورت مصور (دوستانی که از مراحل ساخت عکس تهیه کردند) با حداقل هزینه ها و حذف موارد غیر ضروری توضیح دهید. می دونم درخواست زیادی است اما ممنون می شوم که راهنمایی بفرمائید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط netwalker نمایش پست ها
    از دوستان کسی راهنمایی نمی کند؟ من مطالب بالا رو هم خواندهام اما بصورت جامع جواب سوال من را نداشت. ممنون می شوم دوستان زحمت راهنمایی را بکشند.
    سلام
    دوست عزیز خوش آمدید به دلتا مارین
    سوالی که شما پرسیدید به قدر کلی است که اگه بخواهیم بهش جواب بدهیم برای خودش یک فروم می شود
    من پیشنهاد می کنم که کلیه قسمت های تالار رو مطالعه بفرماید تا حدود زیادی جواب سئوالات خود رو می گیرید و باز اگر مشکلی بود من و بقیه دوستان در خدمت هستند

تشکر از پست aminvey, nasimeyas عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند
    تایید پست s.alipoor, کورش نیک اندیش, sammyhero2003, H.Mirsane, acropora, khoshroo عزیز این پست را تایید کرده اند

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 55436525

8. Top | #8

حمید میرصانع
    آخرین زمان آنلاین بودن
    20 ساعت پیش @ ۲۰:۴۷
    عنوان کاربر
    ناظم انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.87
    حالت من : Narahat

دوست عزیز خوش اومدی
    فرمایش پویا کاملا صحیح است ولی من یه راه حل دیگه بهتون میگم اول اینکه بخشهای زیر رو به ترتیب بخون
    1-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    2-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بخش بعدی میتونه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]باشه و همچنین نور

بعد از اینکه تمام بخشها رو خوندی در قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یه تاپیک بساز به راه اندازی آکواریوم آب شور (اسم خودت)
    و در اونجا یواش یواش به ساخت تانکت می پردازیم و هر سوالی که داشتی تا آخرین مرحله ساخت تانکت میکنی و بعد از ساختا تانکت
    تاپیک شما پاکسازی میشه و به ادامه کار می پردازیم.

تشکر از پست s.alipoor, کورش نیک اندیش, pouya.alizadeh, netwalker, sammyhero2003, aminvey عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند
    تایید پست nasimeyas عزیز این پست را تایید کرده اند
    خواندن پست emperor-fish, acropora عزیز این پست را خوانده اند

تمام مطالب این انجمن با تلاش و پشتکار دوستانی از جنس شما گرد آوری شده است پس در نتیجه کلیه حقوق این سایت
    متعلق به انجمن های علمی پژوهشی دلتا مارین است و استفاده از مقالات و مطالب سایت بدون درج منبع ممنوع میباشد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] / [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] / [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] /[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] /[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] / [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Life ... Is Still Good

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگان با جستجوی کلمات زیر دلتامارین را یافته اند :

طرز ساخت آکواریوم آب شور

سامپ آکواریوم آب شور

ساخت آکواریوم آب شور

روش ساخت آکواریوم آب شور

آکواریوم آب شور

طرز تهیه آکواریوم آب شور

آموزش ساخت آکواریوم آب شور

مراحل ساخت آکواریم آب شور

اکواریوم اب شور

ساخت اکواریوم اب شور

طریقه ساخت آکواریوم آب شور

طرز ساخت اکواریوم اب شور

استارت آکواریوم آب شورطرز تهیه آب شور آکواریومحجم سامپ آکواریوم آب شور شاملاموزش ساخت اکواریوم اب شورساخت سامپروش ساخت اکواریوم اب شورنحوه ساخت آکواریوم آب شوردلتا مارينطرز تهیه سامپمراحل ساخت آکواریوم آب شورروش درست کردن اکواریوم اب شورطرز ساخت اكواريوم اب شورطرز درست کردن آکواریوم آب شورآکواریوم آب شور سامپطریقه ی درست کردن اکواریوم اب شورطرز ساخت سامپ اکواریومنحوه ساختن آكواريوم آب شورروش درست کردن آکواریوم آب شوراموزش ساخت سامپ اکواریم اب شورچگونگی ساخت آکواریوم آب شورطريقه ول كردن ماهي در اكواريم اب شورطرز درست كردن آكواريوم آب شورنحوه ساخت اکواریوم اب شورمراحل ساخت اکواریوم اب شورسامپ آکواریم آب شورطرز کار آکواریم آب شورطرز ساخت سامپ اب شورقیمت استارتر اکواریوم اب شوراکواریوم اب شور بدون سامپساخت اکواریومخ اب شورشن آکواریوم آب شورسامپ و راه اندازی آن در آکواریومطريقه درست كردن آكواريوم آب شورچگونگی ساخت سامپ برای اکواریوم شورطريقه ساختن اكواريم اب شورسامپ آکواریم شن براي اكواريوم اب شوزاکواریوم ابشور اعضانحوه درست کردن آب شور برای آکواریومطریقه نگهداری اکواریوم اب شورطریقه درست کردن آب شورروش نصب اسکیمرنحوه ساخت اکواریوم آب شورروش استارت یک آکواریوم آب شور قیمت دستگاه آبشوربرای اکواریومآکواریم آب شور طریقه نگهداری آکواریوم آب شورآماده سازي آكواريوم آب شورطرز تهیه اکواریوم اب شورنحوه ی درست کردن اکواریوم اب شوراكواريم اب شورچگونگی درست کردن آب شور در آکواریومساخت سامپ اب شورساخت سامپ آکواریومطریقه ساخت اکواریوم اب شورنحوه ساخت سامپ اکواریوم اب شوردرست کردن اکواریوم اب شوراستارت راه اندازی اکواریوم اب شور
deltamarine

کلمات کلیدی این موضوع

ats, قیمت استارتر اکواریوم اب شور, مقدار نمک در آب آکواریوم آب شور, مراحل درست کردن ماهی شور, مراحل راه اندازی اکواریوم آّ شور, مراحل ساخت آكواريوم آب شور, مراحل ساخت آکواریم آب شور, مراحل ساخت اکواریوم اب شور, مراحل ساخت سامپ اکواریوم اب شورر, نمک, چگونگی تهیه آکواریوم آب شور, چگونگی درست کردن آب آکواریوم آب شور, نحوه تست کردن اب اکواریم اب شور, نحوه درست کردن اکواریوم ابشور, نحوه راه اندازی تا مرحله ماهی آب شور, نحوه ساخت آکواریوم آب شور, نحوه ساخت آکواریوم اب شور, نحوه ساخت اکواریوم آب شور, نحوه ساخت سامپ اکواریوم اب شور, نحوه ساخت سامپ براي آب شور, نحوه ساختن آکواریوم آب شور, آماده سازي آكواريوم آب شور, آماده سازي اب آكواريوم اب شور, آکواریم آب شور, آکواریوم, آکواریوم آب شور, آکواریوم آب شور سامپ, آب شور, اكواريم اب شور, اموزش ساخت سامپ اکواریم اب شور, امادهسازي نمك اب شور, ای تی اس, اکواریوم اب شور, اب شور بدون سامپ, اسکیمر, اطلاعات اکواریوم اب شور, حل کردن نمک آب شور, حجم سامپ آکواریوم آب شور شامل, دلتا مارین, دنیتراتور, رفیوجیوم, روش نصب اسکیمر, روش استارت یک آکواریوم آب شور, روش استارت آکواریوم آب شور, روش درست کردن آکواریوم آب شور, روش راه اندازي اكواريوم اب شور, روش ساخت ونگهداری آکواریوم آب شور, روش ساخت آکواریوم آب شور, روش ساخت اكواريوم اب شور سامپ, روش ساخت اکواریوم اب شور ولوازم ان, روش ساخت سامپ آب شور, راه اندازی آکواریوم آب شور, سامپ و راه اندازی آن در آکواریوم, سامپ آکواریم آب شور, سامپ آکواریوم آب شور, سامپ آکواریوم اب شور, ساخت و راه اندازی آکواریوم آب شور, ساخت آكواريوم آب شور, ساخت آکواریوم آب شور, ساخت سامپ, ساخت سامپ آکواریوم, ساخت سامپ اب شور, ساخت سامب ابشور, ساختن آکواریوم, ساختن سامپ, صریقه ی ساخت اکواریوم اب شور, طريقه نصب سامپ آب شور, طريقه ساخت آكواريوم آب شور, طریقه نگهداری آکواریوم آب شور, طریقه نصب اسکیمر بروی اکواریم اب شور, طریقه ساخت آکواریوم آب شور, طریقه ساخت اکواریوم اب شور, طریقه ساخت رفیجیوم, طرح سامپ, طرز کار آکواریم آب شور, طرز تهیه آکواریوم آب شور, طرز درست كردن آكواريوم آب شور, طرز درست کردن آکواریوم آب شور, طرز درست کردن سامپ, طرز ساخت آکواریوم آب شور, طرز ساخت اكواريوم اب شور, طرز ساخت اکواریوم اب شور, طرز ساخت سامپ اکواریوم, طرز ساخت سامپ اب شور

نمایش برچسب‌ها

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)