در اين تاپيك در مورد واتر پمپها به بحث و گفتگو ميپردازيم

اطلاع از خواندن پست / تشکرs.alipoor, nasimeyas, کورش نیک اندیش, behnam 56, emperor-fish عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند
دوستان عزيز مقالات اين سايت با تلاش شبانه روزی گروه دلتامارين برای بالا بردن سطح علمی شما عزيزان تهيه و ترجمه شده است و اين روند به خواست خدا ادامه خواهد داشت
خواهشمند است در صورت استفاده از مطالب تالار حتما نام منبع را ذکر کرده تا باعث دلگرمی اين گروه برای ادامه تلاش خود باشد.

اطلاع از خواندن پست / تشکرnasimeyas, کورش نیک اندیش, aras m, pouya.alizadeh, H.Mirsane, emperor-fish, hamidk61 عزیز این پست را خوانده اند
اطلاع از خواندن پست / تشکرnasimeyas, briarium, hamidk61, کورش نیک اندیش, matrix20098a, aras m, pouya.alizadeh, emperor-fish عزیز این پست را خوانده اند
دوستان عزیزم آکواریوم من 350 لیتر هست (بدون در نظر گرفتن لایو راک ها) یه واتر پمپ ریو 2500 دارم حالا میخوام یه Maxi jet 3000 (برند ایتالیایی ) بگیرم 230- 240 تومان هست مثل اینکه. حالا اصلا احتیاجی هست یا نه ؟ بچه هایی که ریف نگه میدارن به نظرتون مهمه یا نه اگه نیست خرجه چیزه دیگه کنم واسه آک!!!
ویرایش توسط pouyan47 : جمعه ۱۰ شهریور ۹۱ در ساعت ۱۱:۱۵
اطلاع از خواندن پست / تشکرhadi عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند
exorexor2004, کورش نیک اندیش, emperor-fish, khoshroo, nasimeyas, sammyhero2003 عزیز این پست را خوانده اند

اطلاع از خواندن پست / تشکرemperor-fish عزیز این پست را خوانده اند

به نظر من کافیه!! تانک من مربعه با سایز70 الانم واتر پمپ 2000 لیتری دارم اون موقع که ریف داشتم خوب جواب داده بود،به نظر من کافیه حالا تا نظر بقیه دوستان چی باشه!!
اطلاع از خواندن پست / تشکرmasoud 1366 عزیز از ارسال کننده این پست سپاسگزاری کرده اند

درود به دوستان
برای تانک 320 لیتری و سامپ 120 لیتری چه واتر پمپی پیشنهاد میدین؟
بعدا ریف میشه ....
ممنون
اطلاع از خواندن پست / تشکر

دوست از واتر پمپ ها اروپایی استفاده کن .
بهترین گزینه هم به نظر من nj 3000 شرکت آکواریوم سیستم هستش .
مصرف برق کم - قدرت عالی - کاملاً بی صدا .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)